Food Masters Keittiöpelit™

Food Masters Keittiöpelit™, ovat simulaatiopelejä joissa siirrämme eri aihepiirinen rutiineja, oppeja ja prosesseja leikkimielisiin kilpailukeittiöihin. Kilpailemme siitä kuinka selviämme joukkueena haasteista ja yhteispelistä ja nautimme lopuksi yhdessä itse valmistamamme herkullisen illallisen. Opimme lisäksi pelin aikana tekemään uusia ruokalajeja ja vietämme yhdessä mukavan illan hyvässä seurassa.

WP_20150401_19_12_39_Pro

Lyhyt kuvaus

Peliin osallistujat jaetaan ruuanlaittojoukkueisiin ja tuomareihin. Joukkueilla on ruuanlaittoon tarvittavat välttämättömät tarvikkeet ja ohjeet joilla syntyy perushyvää ruokaa. Lisäksi joukkueet voivat ansaita erimuotoisten arjesta tai työelämästä tuttujen tehtävien kautta pelirahaa jolla voi olennaisesti parantaa valmistettua ruokaa.

Keittiöpeleissä saa mokata, vitsaila ja jopa häiritä toista joukkuetta. Tarkoituksena on tehdä ruuanlaitosta hauskaa ja samalla tutustua toisiinsa, oppia jotain uutta sovitusta aihepiiristä ja nauraa yhdessä.

Kun ruoka on valmis, se tarjotaan noutopöytään ja esitellään tuomareille, tämän jälkeen nautitaan yhdessä upea ja herkullinen illallinen. Pelin päätteeksi tuomarit vielä tekevät päätöksensä ja jaetaan palkinnot.

P1190523

Kenelle?

Olemme toteuttaneet Keittiöpelejä vuodesta 2011 lähtien, monessa pelissä on yhdistetty huvi ja hyöty esimerkiksi yhteisen koulutuksen tai valmennuksen päätteeksi, tai se on ollut osa työyhteisön kehittämistä. Tähän mennessä olemme toteuttaneet näitä pelejä esim. seuraaville aloille; myynti, markkinointi, mainonta, ICT, SoMe, terveydenhuolto, kauppa, vakuutus, rahoitus ja maahantuonti.

Variaatiot

Sosiaalista mediaa varten olemme kehittäneet SoMe Keittiöpelit

Sosiaalisen median käyttöä on helpompi harjoitella kun oikeasti tekee jotain mistä on kiva kertoa.

Pelissä perustamme kaksi (tai useamman) ravintolakeittiötä jotka kilpailevat tuomareiden ja sosiaalisen median suosiosta. Joukkueilla on ruuanlaittoon tarvittavat välttämättömät tarvikkeet ja ohjeet joilla syntyy perushyvää ruokaa. Lisäksi joukkueet voivat hankkia pelin ruokakaupasta lisää ainesosia rahoituksella jota kertyy SoMe aktiivisuudesta

Peli aikana ollaan oikeasti ”OnLine” eli pelin tapahtumat näkyvät valituissa sosiaalisen median kanavissa

Lisäksi olemme keihttäneet Hellapoliisin kanssa #hellamestarit pelin joka perustuu Food Masters Keittiöpeleihin:

hellapelit

Kysy lisää foodmasters@somemasters.com tai 0400 287 739

kuntoon

Verkkonummen artikkeli pelistä: http://verkkonummi.fi/yritykset/yrityksia-lahella/2843-konserni-kuntoon-kokkaamalla.html

 

 

Yhteydeottopyyntö

Mainokset